პროფესიული მომზადებისა და გადამზადების ცენტრ ,,ფერმერთა სკოლაში“ პროფესიული მომზადების პროგრამის, – ფუტკრის პროდუქტების მიღება – მსმენელებისა და განმახორციელებელი პირებისთვის, შრომის უსაფრთხოების ტრენინგი ჩატარდა, რომელზეც გარდა ძირითადი ნორმებისა, განხილული იყო საფრთხის შემცველი ბიოლოგიური, ფიზიკური და ქიმიური ფაქტორები ფუტკართან მუშაობის დროს,
როგორიცაა:
🚨უსაფრთხოების მოთხოვნები სამუშაოს დაწყებამდე;
🚨ინდივიდუალური დაცვის საშუალებები;
🚨დასაქმებულისა და სამუშაო სივრცეში მყოფი სხვა პირის სიცოცხლის, ჯანმრთელობისა და ფუნქციური შესაძლებლობების სამუშაოს უარყოფითი ასპექტებისგან დაცვის სისტემა;
მსგავსი შინაარსის ტრენინგები ,,ფერმერთა სკოლაში“, სასწავლო პროგრამების შესაბამისად გეგმიურად ტარდება და უსაფრთხო სასწავლო/სამუშაო გარემოს შექმნას ემსახურება.


